There was an error in this gadget

aku & dia

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, May 17, 2009

::part 3::


..all of us..


..ces..irham pon nk masok gak..


..aie & richard yg gle bergmbr..

..the only girl in dis trip..



..puaka niang rapik..

::Pdg Besar & Gua Kelam part 2 ::


..dak2 spastik..


..dimanakah irham,sub, richard??..


..tangga pon jadi tmpt posing..


..cover album..


..tren reverse mase kuar dr gua kelam..


..friend 4 ever..


..ikan irham yg mati..


..3 dara pingitan di usha seseorg..


..aie sengal..


..jejaka macho at kola perlis..

::Padang Besar::

16 May 2009
pagi ini menghantar mye balik ke pangkuan femilinye di johor..
sume kwn2 aku dh blah balik mencari haluan sndr..
yang tinggal hanya 3 dara pingitan..
meen, arlynne & aku sndr..

arini kami decide utk menghabiskan mase bersama..
jom..pdg besar..
tu la rncgan arlynne tuk kami..
coz hny die yg ad kereta..

kami trus ke pdg besar slps menghantar mye..
mye..jgn sedey k..
*aku tau ko nanges dlm bus*
hehehehe..

bershopping sakan kami..
opss..bukan kami..
just arlynne saje..
mst ad yg bace ni xcaye kan aku xshopping..
ok..ngaku..
tp tu sume bukan utk aku..
utk aku hny la sebuah handbag & brooch..
yg lain utk my bf & bro angkat..
pantang sebut nk g pdg besar..
mst ad yg nk kim..
ape ad ngan pdg besar ni ek..
;D

jalan smbl shopping agak lame la..
jumpe ngan dak coursemate..
richard..sub..irham..aie..
ape lagi kami bergabung tenaga..
memikirkan rncg slps ini..
gua kelam..

kami menghabiskan mase terakhir di perlis..
gua kelam..
naseb baik aie bwk kamera..
mcm2 pose la yg kami wat..
tp geng laki ni hebat jugak..
posing sakan gle..
nnt aku upload gmbr ek..

so tu la kot last memory kami di perlis..
as student material eng..
gonna miss u all..
muahh..




Thursday, May 7, 2009

::it's over::

it's over..
opss not yet..
still have presentation..
b4 it's over..

arghhh..
aku mcm xrase lgsg sume ni nk berakhir..
tp tu la kenyataan yg aku perlu trime..
after dis..
we need to face the new world..
tuk org yg nk bekerja la..
tuk yg nk smbg master tu..
mcm same je..
tp kena study lebih ckit kot..

aku??
new world??
arghhh..
no idea la tuk new world tu..
almaklum la..
ekonomi xtentu skang..

my sis & kazen suggest jadi cleaner hospital..
ermm..
rajinkah saye??
rumah sndr pon tonggang langgang..
ni nk clean hospital..
haishh..
mustahil..
*tlg ingt ni bukan alasan*

dulu2..
cikgu:cita-cita awak apa?
aku:cita-cita saya doktor, cikgu..

kakak aku:hang nk jadi apa bila besaq nnt?
aku:ati nk jadi nurse baby..
*ati:nickname dlm family*

skang..
sdare aku:hg mengaji kt mana la ni??
aku:unimap..
sdare aku:amek kos apa??
aku:material engineering..
sdare aku:uishh..nk jadi enginiar la ni..bgs2..

saat ini..
lari benar ngan cita2 aku dulu..
tp ape yg aku blaja ni dpt ke jadi??
ishh..
just wait & c..
bukan aku yg tentukan sume tu..
aku hny merancang..
hanya Allah yg menentukan..

ape yg aku cte ni..
lari tajuk daaa..
kalu karangan bm cm ni mau dpt 5% je kot..
ishh..
sbnrnye aku nk cte sal live aku spnjg d unimap..
alamak..tersasar suda..
nnt la cte..

da~